Litteratur

Faret Vild i Ørkenen
Ny dansk oversættelse af Sidetracked in the Wilderness. Bogens evangeliske fokus formidler i store træk budskabet om Abiding Life og meget mere. Budskabet bidrager til at rense måden, vi tænker og føler på for saboterende løgne – og minder os samtidigt om, hvad liv i overflod og frihed i Kristus i virkeligheden er – fra et evangelisk perspektiv.

Den danske oversættelse kan bestilles og købes via Forlaget Scandinavia. Den originale udgave på engelsk kan bestilles til billige penge (både ny og brugt) på amazon.co.uk via dette link.

Problems, God’s Presence, and Prayer
Denne bog er oplagt at læse i forlængelse af Sidetracked in the Wilderness. Den kan også læses uafhængigt af det andet materiale. Den kan købes billigt på amazon.co.uk via dette link.
Problems, God's Presence, and Prayer: Experience the Joy of a Successful Christian Life

Heavenly Discipleship
Dette er Michael Wells’ seneste bog, hvor der arbejdes videre med Abiding Life i praksis. Bogen fungerer godt som et letlæseligt opslagsværk eller en andagtsbog idet, den gennemgående er tematisk opdelt i mindre afsnit med overskrifter, der kan læses særskilt. Bogen kan købes billigt (brugt og ny) på amazon.co.uk via dette link.

Heavenly Discipleship: Whitnessing to the Indwelling Fullness of Christ in Every Believer

Er du interesseret i mere af det materiale, som undervisningen bygger på, kan du besøge New Life Worldwide Ministries eller Abiding Life Ministries International, hvor du har mulighed for at bestille Litteratur, DVDer og CDer.