Anbefalinger

To af nedenstående anbefalinger omhandler Ray Andrews, som tidligere har afholdt KRISTUSiMIG-seminarer i Danmark til stor glæde for mange. Chad Salyn, som gæster Danmark i november, er en kollega og ven af Ray Andrews, og det er samme budskab de formidler.
 
FormandNikolaj Hartung Kjærby
Sognepræst

Jeg stødte første gang på Abiding Life Ministries og budskabet om KRISTUSiMIG i august 2004 da Ray Andrews, første gang besøgte Danmark efter at være blevet inviteret af min søster og en anden pige som havde hørt ham på Capernwray-bibelskolen i New Zealand. Jeg var på forhånd skeptisk, for jeg har hørt RIGELIGT med ”opskrifter” på hvordan man får sit kristenliv til at fungere, og min erfaring er at de sjældent holder ret længe, for når den første begejstring har lagt sig, magter jeg simpelt hen ikke at blive ved med at følge ”opskriften”. Jeg skal love for at jeg blev positivt overrasket! KRISTUSiMIG er nemlig ikke nogen opskrift på hvordan man lever det kristne liv – tværtimod er det en understregning af at det er umuligt at leve det kristne liv i sin egen kraft, og at den eneste løsning derfor er at give fortabt og lade Jesus leve sit liv igennem os. Derudover havde jeg meget stort udbytte af Ray Andrews’ undervisning om hvordan vores forskellige medfødte temperamenter skaber vidt forskellige problemer i vores forhold til Gud og os selv. Og den enorme helbredende kraft der er i at nå frem til et sandt, bibelsk billede af Gud og af mig selv, var en ganske revolutionerende opdagelse som jeg gør flittigt brug af i mit arbejde som præst. I 2010 hørte jeg for første gang Chad Salyn undervise i KRISTUSiMIG, og det var en meget positiv oplevelse. Chad har en dejlig rolig og systematisk tilgang til stoffet, samtidig med at han trækker på sine egne erfaringer – dels med personer som han har rådgivet, men i særdeleshed med de lektier som Gud lærte ham da han for nogle år siden brændte ud fordi han forsøgte at gøre tingene selv i stedet for at lade Jesus komme til med sin kraft.

 

til anbefalingNiels Jørn Fogh
Sognepræst, Lindehøj Kirke

Hvorfor har jeg deltaget i to “Abiding Life” konferencer og hørt adskillige båndtaler af Ray Andrews? Det er der mindst tre grunde til:
1. Ray Andrews peger på livssamfundet med Kristus som nøglen til menneskelig og åndelig vækst. Hans favoritbibeltekst er Jesu lignelse om vintræet og grenene. Det handler om at være i Kristus og lade ham leve sit liv igennem os. Ray har et evangelisk fokus!

’Det handler om at være i Kristus
og lade Ham leve sit liv igennem os!’

2. Ray Andrews siger ofte i sin undervisning, at “problemet ikke altid er problemet”. Taler han f.eks. med et menneske, som bruger alt for mange penge på shopping, prøver han altid at finde frem til de grundlæggende problemer. Denne tilgang er til stor hjælp – både når man skal analysere sig selv og sin egen livsstil og når man skal hjælpe andre, med at bryde med en syndig eller skadelig livsstil. Ray dykker ned under overfladen!

3. Ray Andrews har udviklet en række redskaber, som hjælper til at finde ud af, hvordan Gud har skabt os. Er du f.eks “tænker” eller “føler”? Jeg har selv taget en test sammen med min ægtefælle. Vi var begge overraskede over testens præcision og den efterfølgende samtale med Ray Andrews! Ray kommer med nogle gode og anvendelige redskaber.

Dertil kommer, at Ray Andrews er en god og humoristisk underviser. Jeg kan på det varmeste anbefale et Abiding Life seminar. Det giver både noget personligt og til tjenesten som præst, vejleder og sjælesørger.

AnbefalingAnders Pedersen
Klummeskribent og foredragsholder


Ray sætter fokus på LIVET.

Han hjælper dig til at se, hvem du er, og hvorfor du tænker om dig selv som du gør. Hans ønske er at hjælpe dig til at se, hvor meget dit liv egentlig er værd, på trods af de mangler og fejl du oplever i hverdagen. I mit arbejde som foredragsholder for unge om emnet “Image & Identitet”, har Ray været en stor hjælp og inspiration til at forstå andre mennesker og hjælpe dem til erkendelse af deres værdi som menneske.”