Lidt om indholdet

Hvad skal vi med alle problemerne?
På seminaret formidles principperne bag ‘Abiding Life’ gennem velstruktureret og inspirerende undervisning, hvor der præsenteres meningsfulde illustrationer og cases. Som deltager undervises du i, hvordan og hvorfor du handler, som du gør – men endnu mere vigtigt – hvordan du kan bringe negative tilbøjeligheder til ophør uden anstrengelse. Hvis du kunne blive fri fra dine problemer ved hjælp af egen styrke, ville du allerede være fri! Løsningen må derfor findes uden for dine egne evner og egenskaber.

Hvem er Jeg? Hvem er Gud?
Vi er opfordret til at ransage vore veje, granske dem og vende os til Herren. Gennem dette seminar udforskes personlighedsmæssige karakteristika (Unique Profile). Det gælder for os alle, at sår fra fortiden, indgroede tankemønstre, bedrageriske følelser og forvrængede opfattelser af Gud står i vejen for, at vi kan leve det liv i overflod, som Gud kalder os til: Et nyt liv, hvor du blot behøver at være i Ham. Et liv, som du fra starten har været frikøbt til. I den forbindelse kastes lys over, hvordan vi bedre kan forstå os selv, mennesker omkring os samt de forvrængede følelsesmæssige opfattelser af Gud, vi har. Det giver mening og er i høj grad opbyggende for relationer, menighedsfællesskab, parforhold samt familie- og arbejdsliv.

På seminaret benyttes en simpel men udbytterig personlighedstest, som tydeliggør den forskellighed, der forekommer blandt mennesketyper. Testen er overraskende nyttig til at forstå dig selv og et særdeles brugbart redskab til at hjælpe andre.

For sørgende sjæle, sjælesørgere, præster og alle andre
Seminaret er også rettet mod dig, som ønsker en Kristus-orienteret tjeneste i at løse personlige og medmenneskelige problemer. Målet er ikke at undervise i løsninger på problemer – men i stedet at du som troende bringes ind i et ubrudt fællesskab med Kristus, hvis nærvær faktisk løser alle problemer. Som deltager udrustes du derved i din personlige og åndelige livsførelse og i kirkelig tjeneste. Dette gør sig gældende i et frugtbart overlap mellem psykologisk viden og kristen spirituel udvikling på et solidt evangelisk fundament.

Om lidelse og livets tilsyneladende tilfældige kaos
Et ‘Abiding Life’ seminar er en introduktion til principperne bag det at være I Kristus. Der tages fat på emner som lidelsens teologi, forståelsen af ’Self-Life’ og ’det unikke selv’; gudsopfattelser, anfægtelse, hvordan ’Abiding Life’ praktisk set virker gennem den enkelte og meget mere.

Se endvidere anbefalinger

site for research papers